Model-Model Terbaru G-Shock Julai 2021 Hampir Dead Stock

Senarai model-model terbaru G-Shock Julai 2021 hampir Dead Stock. Model G-Shock berikut tidak lagi dalam pengeluaran, menurut G-Shock Jepun. Status “penghujung pengeluaran” biasanya berlaku untuk semua model antarabangsa yang berkaitan. Dengar kata model-model ini model hampir deadstock.

GA-2100HC-2AJF: Model kerangka jernih dan biru ini baru saja dilancarkan pada bulan Mei, bersama dengan model kerangka hijau dan oren di bawah. Model-model ini nampaknya tidak hilang secepat beberapa model GA-2100 sebelumnya, tetapi mungkin tidak lama lagi.

Baca : GShock Frogman Vintage Popular

Model Terbaru GShock Julai 2021

 


Model-Model Terbaru G-Shock Julai 2021 Hampir Dead Stock

MTG-B2000PH-2AJR: Walaupun harga jualannya USD1,100, “Blue Phoenix” adalah salah satu model G-Shock edisi terhad yang paling popular sejak kebelakangan ini dan cepat habis dijual di mana-mana sahaja.

GWF-A1000RN-8AJR: Kerjasama Tentera Laut Diraja masih tersedia di beberapa peruncit yang sah di A.S. (sebagai GWFA1000RN8A), tetapi mungkin tidak lama.


GShock Japan

GShock Japan 1

GShock Japan 2


GShock Japan 4


GMW-B5000GD-4JF: Walaupun nama model yang diakhiri dengan “JF” menunjukkan bahawa ia mungkin sudah lama berlalu, kotak logam penuh emas mawar telah menamatkan pengeluaran. Ia masih tersedia dari banyak peruncit di A.S. (sebagai GMWB5000GD-4).


GShock Japan 6

GShock Japan 7

MTG-B2000SKZ-1AJR: Kolaborasi edisi terhad ini dengan jenama fesyen China Sankuanz hanya dikeluarkan di Jepun, Asia, dan U.K.

DW-5600SKE-7JF: Kami menjangkakan versi kerangka yang jelas dari siri persegi klasik ini akan berada dalam barisan aktif lebih lama, tetapi seperti GA-2100SKE-7AJF, ia telah dihentikan pengeluarannya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.