Kolaborasi Ryan x Baby-G BGD-501 Dari Korea Selatan

Casio telah bekerjasama dengan jenama Kakao Friends untuk melancarkan jam tangan Kolaborasi Ryan x Baby-G BGD-501 di Korea Selatan. Pasangan ini merangkumi jam tangan BGD-501 hitam dan putih yang menampilkan bahagian atas dan bawah kepala Ryan di atas dan di bawah paparan LCD. 

Apabila lampu EL diaktifkan, sisa kepala dan wajah Ryan muncul di paparan dengan garis oren. Kedua-dua jam tangan ini juga mempunyai perbatasan oren di seluruh wajah.
Kakao Friends menjual barangan berdasarkan watak emotikonnya. Walaupun dia menyerupai beruang pada pandangan pertama, Ryan sebenarnya adalah singa tanpa manusia.


Kolaborasi Ryan x Baby-G BGD-501 Dari Korea Selatan

Lebih banyak koleksi gambar jam ini boleh anda lihat di zonacasio.blogspot.com. Jam tangan ini diberitakan akan dilancarkan pada 25 Februari 2021. 

Jam tersebut mungkin akan tersedia di Korea Selatan di store.kakaofriends.com (penghantaran ke Korea Selatan sahaja). Namun, Kakao Friends juga mempunyai kedai di Amazon.com dengan penghantaran antarabangsa. Tetapi kami tidak pasti adakah jam tangan Ryan x Baby-G BGD-501 akan dijual di platform sana. 

1 thought on “Kolaborasi Ryan x Baby-G BGD-501 Dari Korea Selatan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.