Kolaborasi G-Shock X Itzy Kumpulan K-Pop Korea Selatan

G-SHOCK-ITZY-METAL-COVERED

Meneruskan usaha untuk meluaskan jangkauannya dengan wanita dan dewasa muda, G-Shock telah mengalu-alukan kumpulan K-Pop Itzy sebagai duta jenama global. Perkongsian itu memberi tumpuan kepada jam tangan Siri S, yang merupakan model G-Shock yang lebih kecil dengan rintangan hentakan penuh dan rintangan air 200 meter.

Kolaborasi G-Shock X Itzy Kumpulan K-Pop Korea Selatan

 

Itzy ditubuhkan pada 2019 dengan ahli Yeji, Lia, Ryujin, Chaeryeong, dan Yuna. Mereka adalah kumpulan gadis k-pop pertama yang menerima “Rookie Grand Slam” anugerah artis baharu di lima majlis anugerah utama. Video muzik terbaru Itzy “Cheshire” mempunyai 110 juta tontonan dua bulan selepas dikeluarkan. Itzy kini dalam “Jelajah Dunia Checkmate” yang termasuk persinggahan di Korea Selatan, Amerika Syarikat dan Asia Tenggara, dengan tarikh yang tinggal di Chiba, Taipei, Hong Kong dan Bangkok.

 

Perkongsian G-Shock bermula dengan kempen “Unstoppable Me” yang merangkumi promosi cetak dan video untuk jam tangan bertutup logam dengan bezel keluli tahan karat. Itzy juga muncul dalam video pengumuman memakai jam tangan resin G-Shock. Memandangkan populariti Itzy yang semakin meningkat di seluruh dunia, keluaran kerjasama masa hadapan sangat mungkin.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.