Jam tangan G-Shock dan kasut adalah satu gabungan semulajadi yang boleh menarik budaya streetwear. Kalau pakai jam tangan dipadanan dengan kasut, bukankah itu satu yang menarik?

Pembuat kasut Jepun ASICS Tiger (ASICSTIGER) dijangka mengambil kesempatan daripada sinergi ini kerana ia telah bergabung dengan Casio untuk memperkenalkan dua pasang kasut berjenama Asics Tiger dan jam tangan G-Shock GBA-800AT-1A.

Untuk kali ini, kasut berwarna hitam dan putih ASICS Tiger Gel-Mai Knit dengan logo ASICS dan G-Shock. Barisan Gel-Mai Knit mempunyai kelopak mata asimetris, kusyen fuzeGel, dan bahan berkualiti.

Jam Kolaborasi G-Shock X AsicsTiger GBA-800AT

back case g-shock

Model G-Shock GBA-800 adalah sebahagian daripada garis kecergasan G-SQUAD yang baru dikeluarkan tahun ini dan mempunyai ‘Step Tracker’, jam randik dengan penggera masa sasaran (sehingga 10), pemasa undur selang waktu (5 dengan auto-ulang sehingga 20x), dan pautan mudah alih Bluetooth.

Jam G-Shock custom GBA-800AT-1A mempunyai bezel hitam matte dengan huruf stealth, tanda bertekstur pada bezel dan band, logo ASICS Tiger di band, ASICS Tiger berjenama kes belakang, muka putih matte, dan merah- aksen tangan.

Unik untuk kali ini, pembungkusan jam ini akan kotak kasut ASICS.

Sebagai informasi tambahan, Casio Amerika Syarikat mengumumkan ASICSTIGER x G-Shock GBA800AT-1A akan mula dijual pada bulan Julai 2018 dengan harga runcit USD160 (MYR646).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.