GShock Jepun Umum Koleksi Model Terbaru June 2021

GShock Jepun Umum Koleksi Model Terbaru June 2021

GBD-H1000-1A9 dan GBD-H1000-4A1: Siri GBD-H1000 dengan monitor denyut jantung mendapat ulasan yang baik untuk keupayaan penjejakan kecergasannya, sensor luaran, paparan LCD MIP yang sangat baik, dan bateri tahan lama dengan pengisian semula USB dan solar. Kedua-dua model baru ini menawarkan warna G-Shock klasik dengan bahagian lut sinar yang bergaya, dan ia dijangka akan dilancarkan di luar Jepun.

GShock Jepun Umum Koleksi Model Terbaru June 2021

GShock Jepun Umum Koleksi Model Terbaru June 2021

Siri Nishikigoi: Ini adalah satu lagi siri khas berdasarkan tema budaya Jepun yang berterusan, mengambil inspirasi dari corak warna-warni yang terdapat di Nishikigoi, yang biasanya dikenali sebagai ikan koi. Jam tangan edisi terhad ini dibuat di Jepun, dan mungkin juga dilancarkan di luar Jepun seperti siri budaya sebelumnya.

Summer Seascape Series: Model DW-5600 dan DW-6900 yang ikonik ini diilhamkan oleh pemandangan laut musim panas pada waktu siang dan malam. Siri ini dijangka mendapat pelepasan yang lebih luas.

GShock Jepun Umum Koleksi Model Terbaru June 2021 1

GShock Jepun Umum Koleksi Model Terbaru June 2021 2

Sayangi Laut Dan Bumi 2021 I.C.E.R.C. Siri: Siri ini, termasuk dua jam tangan G-Shock (Frogman GWF-A1000K-2AJR, G-LIDE GWX-5700K-2JR) dan jam tangan Baby-G (BGD-5700UK-2JR), untuk memperingati ulang tahun ke-30 I.C.E.R.C. Jepun., Yang telah menjadi rakan kerjasama dengan G-Shock sejak tahun 1994. I.C.E.R.C. jam tangan kolaborasi biasanya dikeluarkan di Jepun sahaja dan selalu mendapat permintaan tinggi. Casio Jepun akan mengadakan penjualan loteri dalam talian untuk pertama kalinya.

Siri Malam Muzik Tokyo: Siri unik yang direka oleh Yoshirotten ini mempunyai panggilan dan paparan dengan reka bentuk cahaya laser yang diilhamkan oleh kelab muzik di Tokyo setelah gelap.

Pada akhir Mei, G-Shock China mula membuat pra-pesanan untuk BE @ RBRICK x G-Shock Shanghai Night Series, yang merangkumi angka BE @ RBRICK warna rawak dan mula dihantar pada 1 Jun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.