G-Shock A Bathing Ape (BAPE) Camouflage Pattern

Jenama streetwear Jepun A Bathing Ape (BAPE) bekerjasama dengan Casio untuk melepaskan model G-Shock GA-110 yang eksklusif untuk memperingati ulang tahun ke-25nya. Jam adat menyesuaikan corak penyamaran hutan (camouflage pattern) BAPE Camo pada bezel dan band, wajah emas gaya logam, dan penjenamaan BAPE di muka, kes terukir, band, dan penjaga. Kotak bersama berjenama premium melancarkan pakej.

A Bathing Ape adalah salah satu daripada kolaborator G-Shock yang paling terkenal dan paling awal dan ini menandakan kali pertama ia melepaskan jam analog G-Shock analog-digital.
   

Jam akan mula dijual di pameran BAPE XXV di Omotesando Hills Space O pada hari Sabtu, 29 September 2018. Ia boleh didapati di semua lokasi A Bathing Ape pada hari Sabtu, 6 Oktober (dengan sistem undian untuk menentukan pesanan masuk untuk pelanggan). Harga senarai adalah JPY32,000 (MYR1,165) tanpa cukai.

Kebanyakan kerjasama G-Shocknya terhad kepada pasaran Jepun, tetapi khas untuk peminat, jangan risau, BAPE juga menyenaraikan banyak kedai G-Shock antarabangsa pada halaman produk jam tangan dan beberapa kedai (seperti Thailand) telah mengumumkan bahawa mereka akan menjual jam tangan itu, jadi kelihatan seperti ia akan tersedia di luar Jepun.

Antara kedai-kedai yang disenaraikan untuk jualan koleksi G-Shock A Bathing Ape (BAPE) Camouflage Pattern ini termasuk kedai G-Shock rasmi di Paris, Milan, Moscow, London, New York City, Shanghai, Beijing, Seoul, Hong Kong, Taipei, Singapura dan Bangkok.

Untuk maklumat lanjut, lawati laman web www.bape.com/g-shock.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.