Casio Keluarkan Model Koleksi Klasik A700W

Sesuatu yang nostalgik untuk peminat jam Casio. Ada tiga jam tangan baru Casio telah dikeluarkan baru-baru ini. Ia adalah usaha Casio Keluarkan Model Koleksi Klasik A700W, sehinggakan ramai orang mungkin tidak terfikir bahawa ia adalah jam yang baru. 


Dengan melihat nostalgia dari jam digital Casio A700W ini seperti plastik klasik F-91W, ia masih mengekalkan semua ciri-ciri dan kualiti yang anda suka. Model ini kecil, nipis, dan ringan. Tetapi untuk peminat jam Casio, ia sangat berharga dengan kenangan dahulu kala. Ia berfungsi, menyala dan berbunyi.
Casio Keluarkan Model Koleksi Klasik A700W
Casio Model A700W
Koleksi klasik jam tangan adalah antara yang rami anggap sebagai jenama utama sebagai Casio, berbanding dengan sub-jenama terkenal seperti G-Shock, Pro Trek, atau Edifice. Mereka adalah asas, harga murah dan sangat kuat berbanding harga mereka yang mampu milik. 


Casio A700W baru memanfaatkan reka bentuk jam tangan yang merendah diri tetapi legenda seperti F-91W, tetapi juga sesuai di antara koleksi Data Bank dan World Time yang telah membuat ia terkenal di zaman kemunculan popularitinya. Casio belum lagi mengintegrasikan teknologi Tough Solar dalam jam tangan ini, tetapi itu boleh menjadi evolusi seterusnya dalam siri ini.

Jam tangan baru Casio A700W  ini datang dalam tiga variasi, dua daripadanya adalah keluli, dan satu daripadanya adalah keluli dengan salutan berwarna emas (A700WMG-9AVT). Versi emas dan lain-lain dalam keluli dengan dail kelabu (A700WM-7AVT) mempunyai tali Milanese tali, sedangkan yang paling klasik melihat sekumpulan menggunakan gelang keluli dan mempunyai unsur gelap pada dail. 

Setiap model ini mempunyai rintangan kalis air asas yang konsisten dengan jam tangan Casio yang lain. Harga untuk Casio Classic A700W bermula pada USD34 (MYR140) untuk gelang keluli, dan USD60 (MYR248) pada tali Milan dalam keluli, serta model bersalut emas adalah USD75 (MYR310).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.